نیروی انسانی متخصص و دانشآموخته در تحول کیفیت پژوهش نقشی اثربخش ایفا میکند و جایگاه کارشناسان آزمایشگاهی در ارایه خدماتی که پژوهشگران را به نتیجه مطلوب رهنمون کنند، راهبردی است.
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی با فرهنگسازی، ترویج، آموزش و تشویق، اعضای شبکه را در مسیر افزایش آگاهی، ارتقای مهارت ها، به روز رسانی دانش و بهبود مشتریمداری هدایت می کند.
از جمله این فعالیت ها میتوان به حضور در رویدادهای آموزشی، انتشار تجربیات به صورت مقاله و یا کتاب، فعالیت های گروهی در قالب کارگروه های تخصصی و معرفی کارشناسان منتخب در هر دوره ارزیابی و تقدیر از برترینهای این حوزه اشاره کرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، این کارشناسان از مراکزی انتخاب می شوند که در ارزیابی عملکرد آزمایشگاه های عضو شبکه در سال 1398، حداقل در دو شاخص از سه شاخص «کارکرد»، «مشتریمداری» و «فعالیت شبکهای»، در میان 20 مرکز برتر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قرار گیرند.
همچنین بر اساس دستورالعمل ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، علاوه بر شرایط بالا، شاخص هایی همچون مهارت در ارایه خدمات، میزان کارکرد، میزان رضایت مشتریان، چگونگی عملکرد سازمانی کارشناس در آزمایشگاه و نظر مدیر آزمایشگاه، در انتخاب کارشناسان موثر بوده است.
بر مبنای همین معیارها، کارشناسان منتخب مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی بر اساس عملکرد سال 1398 آنها، معرفی شدند.
گفتنی است، شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی تا این تاریخ بیش از 720 مجموعه آزمایشگاهی از دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز خصوصی را تحت پوشش دارد که بیش از 5400 نفر کارشناس و متخصص در این آزمایشگاه ها خدمات آزمایشگاه مورد نیاز پژوهشگران و صنایع کشور را تأمین می کنند.