صفحه اصلی

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، فعال‌ترین کارشناسان مراکز آزمایشگاهی را بر اساس عملکرد آزمایشگاه ها و کارشناسان آنها در سال 1399، معرفی کرد.

به گزارش دبیرخانه شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، کارشناسان و متخصصین آزمایشگاهی، نقشی اثربخش در افزایش دقت نتایج آزمون‌ها و بهبود کیفیت و کارآمدی پژوهش‌ها ایفا می‌کنند.

 

از آن‌جایی‌که نیروی انسانی دانش آموخته و متخصص، رکن اصلی انجام آزمایش‌های دقیق و ارائه مطلوب خدمات به فعالان زیست بوم پژوهش است، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با هدف حمایت، هدایت و تشویق این افراد، هرساله عملکرد صدها کارشناس مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه را رصد و ارزیابی کرده، اسامی افراد منتخب را اعلام می‌کند.

 

در سال جاری نیز، رتبه بندی کارشناسان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی صورت گرفت و اسامی آنان اعلام شد. این کارشناسان بر اساس عملکرد سال 1399 آزمایشگاه های عضو شبکه و همچنین کارشناسان آنها، انتخاب و معرفی شدند. شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی با فرهنگ‌سازی، ترویج، آموزش و تشویق، اعضای شبکه را در مسیر افزایش آگاهی، ارتقای مهارت ها، به روز رسانی دانش و بهبود مشتری‌مداری هدایت می کند.

 

شاخص‌های اثرگذار

در این ارزیابی، که هر ساله توسط شبکه آزمایشگاهی و طی فرآیندی چندمرحله‌ای و بر اساس معیارهای گوناگون صورت می‌گیرد، این کارشناسان از مراکزی انتخاب می شوند که در ارزیابی عملکرد آزمایشگاه های عضو شبکه در سال 1399، حداقل در دو شاخص از سه شاخص «کارکرد»، «مشتری‌مداری» و «فعالیت شبکه‌ای»، در میان 20 مرکز برتر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قرار گیرند.

 

همچنین بر اساس دستورالعمل ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، علاوه بر شرایط بالا، شاخص هایی همچون مهارت در ارایه خدمات، میزان کارکرد، میزان رضایت مشتریان، چگونگی عملکرد سازمانی کارشناس در آزمایشگاه و نظر مدیر آزمایشگاه، در انتخاب کارشناسان موثر است.

 

از جمله این فعالیت ها می‌توان به حضور در رویدادهای آموزشی، به اشتراک گذاری دانش و تجربه به صورت انتشار مقاله و یا کتاب و یا برگزاری وبینار، و همچنین فعالیت های گروهی در قالب کارگروه های تخصصی، اشاره کرد.

 

بر همین اساس، اسامی کارشناسان برتر آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بر اساس عملکرد سال 1399 در جدول زیر قابل مشاهده است:

 

ردیف نام کارشناس نام سازمان
1 مسعود ترکاشوند مرکز پژوهش متالورژی رازی
2 محمدیحیی بکتاش بنیاد علوم کاربردی رازی
3 کیاالدین علاالدینی شورمستی مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف
4 مهرا خیریه شرکت بیم گستر تابان
5 ساناز حیدرنیا شرکت پارسیان بهینه پایش
6 مسعود محقق شرکت مهندسین مشاور آزمونه فولاد
7 ندا اکبری مبارکه آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
8 خدیجه موسی‌زادگان پژوهشگاه رنگ
9 علی اکبر زارعی شرکت مجتمع آزمایشگاهی پرهام گستر فارس
10 امیر افسری کهنه‌شهری مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران
11 ریحانه باژرنگ آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران
12 سمیه فکری قمی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع
13 الهه خدیر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد
14 محمد ملایکه نیکویی آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد
15 محسن رسولی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
16 سیما میرزایی پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف
17 علیرضا کهن‌سال واجارگاه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه اصفهان
18 حسام آلوکی بختیاری پردیس پژوهش و توسعه صنایع بالادستی نفت پژوهشگاه صنعت نفت
19 فرهاد قنبری آزمایشگاه خدماتی شیمی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز
20 برزین صفرکوپایه آزمایشگاه مرکزی دستگاهی دانشگاه تهران
21 عباس جعفری کاشی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان
22 فاطمه اسداللهی شرکت آزما صنعت قائم
23 حنظله مرادی شرکت  آزمون سلامت البرز
24 آسیه عباس اصل حیزانی شرکت خدمات فنی و مهندسی پارس لیان اروند شعبه خرمشهر

 

گفتنی است، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با هدف شبکه سازی، حمایت و فرهنگ‌سازی در این حوزه، هرساله به طور مستمر به پایش و ارزیابی فعالیت های گوناگون آزمایشگاه‌ها می‌پردازد و بخش‌های مختلف این زیست‌بوم را با هدف ارتقا و ارائه خدمات بهتر، رتبه‌بندی می‌کند.