در نهمین نشست مدیران مراکز عضو شبکه، مراکزی که رشد قابل توجهی داشته اند معرفی و تقدیر شدند

با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، ضمن آن‌که برترین مراکز عضو شبکه مورد تقدیر قرار گرفتند، آزمایشگاه‌هایی که نسبت به ارزیابی عملکرد سال قبل (1399) ارتقا رتبه قابل توجهی داشته اند، معرفی و تقدیر شدند.

 

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی هر ساله به منظور برقراری ارتباط نزدیک تر بین آزمایشگاه‌ها، هم افزایی تجربیات، معرفی مراکز آزمایشگاهی توانمند و ترویج و فرهنگ‌سازی الگوی به اشتراک‌گذاری توانمندی‌ها، نشست مدیران مراکز آزمایشگاهی عضو را با حضور مدیران، رابطین و فعالان این حوزه برگزار می‌کند.

 

شرکت کنندگان در این رویداد که هرساله یکی از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی میزبان آن است، ضمن تعامل و گفت‌وگو با یکدیگر، به بیان تازه‌ترین اقدامات، دستاوردها و بیان تجارب می‌پردازند و با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر از جمله مرکز میزبان آشنا می‌شوند. این رویداد همچنین فرصتی است تا مدیران و فعالان مراکز عضو شبکه، به بیان دغدغه‌ها و چالش‌هایشان بپردازند، دیدگاه‌هایشان را با مسئولین شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مطرح کنند و برای ریل گذاری مسیر پیش رو، توسعه خدمات آزمایشگاهی و ارتقای ظرفیت‌ها، به بحث، گفت‌وگو و تبادل نظر بنشینند.

 

نشست سالانه اما هدف دیگری را نیز دنبال می‌کند که ایجاد انگیزه، ترویج و فرهنگ‌سازی توسعه ظرفیت‌های آزمایشگاهی، مشتری‌مداری، ارتقای استانداردها و روش‌ های آزمون و در نهایت ارائه خدمات بهتر به مخاطبین با رونق پژوهش‌های کارآمد، ارتقای کیفیت محصولات و نیز تحول آفرینی در اقتصاد دانش‌بنیان است. ناظر به همین هدف، همه ساله و در متن این رویداد، مراکز آزمایشگاه‌های برتر، آزمایشگاه‌هایی که رشد قابل توجهی نسبت به سال گذشته داشته و نیز رابطین آزمایشگاهی که پل میان مراکز عضو و شبکه آزمایشگاهی هستند مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

 

تقدیر از مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

در نشست امسال با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، 20 مرکز آزمایشگاهی برتر و ۳۳ آزمایشگاه که نسبت به سال گذشته رشد جهشی و قابل توجهی را تجربه کردند، با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر شدند.

 

در این مراسم «مرکز پژوهش متالورژی رازی» به عنوان رتبه نخست آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مورد تقدیر قرار گرفت.

 

در ادامه این مراسم نیز «بنیاد علوم کاربردی رازی»، «شرکت مهندسین مشاور آزمونه فولاد»، «مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی ایران»، «شرکت کیفیت آزمای جنوب»، «مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف»، «شرکت بیم گستر تابان»، «شرکت پارسیان بهینه پایش»، «شرکت پارس لیان اروند»، «پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران»، «آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران»، «پژوهشکده توسعه شیمیایی جهاد دانشگاهی»، «شرکت معیار دانش پارس»، «شرکت صامت تک آزما»، «آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی آبادان»، «آزمایشگاه‌های مرجع سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران»، «پژوهشگاه صنعت نفت»، «آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز»، «پژوهشگاه رنگ» و «شرکت کیمیا شنگرف پارس» تقدیر شدند.

 

از آزمایشگاه‌های برتر و رشدیافته عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی تقدیر شد

 

تقدیر از رشد جهشی مراکز عضو در ارائه خدمات آزمایشگاهی

بخش دیگر نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی، تقدیر و معرفی آن دسته از آزمایشگاه‌هایی بود که نسبت به سال گذشته خود رشدی قابل توجه را در ارائه خدمات، زیرساخت‌ها و توانمندی‌ها، به دست آورده بودند. بر اساس ارزیابی کارشناسان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بر اساس معیارهای مشخص، 33 مرکز عضو شبکه توانستند با توجه به عملکرد سال 1400 خود، در جایگاه یک مرکز «رشدیافته» قرار بگیرند.

 

بر این اساس:

- پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف؛

- شرکت دقت آزمون بسپار؛

- مرکز تحقیقات علوم و مهندسی مواد؛

- پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی ابن سینا؛

- شرکت آریا شیمی شریف؛

- دانشگاه محقق اردبیلی؛

- دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه؛

- شرکت خاتم پلیمر؛

- دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛

- دانشگاه دامغان؛

- سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز مشهد؛

- شرکت پترو آزمای سیراف؛

- دانشگاه یزد؛

- دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛

- شرکت آزمون دانا پلاستیک؛

- شرکت تعاونی دانش بنیان زیست فناوران نوین؛

- شرکت تعاونی تولید رنگ و رزین الوان؛

- دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز؛

- شرکت پایانه محیط پاک؛

- دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران؛

- آزمایشگاه مرکزی آزمایشگاه سلول‌های بنیادی و زیست فناوری دانشگاه تبریز؛

- شرکت ایستا صنعت وطن؛

- شرکت سنجش گستر صنعت سپاهان؛

- دانشگاه سمنان پردیس علوم پایه دانشکده شیمی؛

- دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشکده مهندسی هوافضا؛

- موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور پژوهشکده اکولوژی دریای خزر؛

- شرکت کیمیا سنجش خلیج فارس؛

- دانشگاه گیلان؛

- گروه مواد دندانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛

- شرکت مهندسین مشاور بینا آزمای سپاهان؛

- شرکت فنی مهندسی صنعت کیفیت نامداران؛

- پژوهشکده نانوتکنولوژی و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان؛  و

- شرکت کیان گسترش سلامت آسیا؛

به عنوان آزمایشگاه‌های «رشدیافته» معرفی و تقدیر شدند.

 

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی,آزمایشگاه,معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code